Cowboy på besøk. Lyngdal Dyrskue ser frem til å ønske Arvid Mæland velkommen og er begeistret for å ha en slik mangfoldig og spennende personlighet med på arrangementet.

Norges mest kontroversielle cowboy gjester Dyrskuet 

I år blir Lyngdal Dyrskue beriket med besøket av en bemerkelsesverdig personlighet under årets arrangement i september. Arvid Mæland, en norsk bonde, cowboy og reiseleder fra Jæren, vil bidra til å skape spenning og glede blant besøkende med sin unike bakgrunn og erfaringer.

Født i 1968, har Arvid Mæland gjort seg kjent i ulike deler av Norge gjennom sin involvering i landbruksnæringen. Han har drevet gårder på Klepp, Varhaug og Vågå, og i løpet av sin karriere har han tilegnet seg en bred kunnskap om landbruk og bondeyrket. Mæland er også utdannet klauvskjærer, og hans ekspertise innen dette feltet har gjort ham til en anerkjent autoritet blant kollegene sine.

Norway Ranch

I tillegg til sin bakgrunn som bonde, har Mæland også en lidenskap for cowboykulturen. På impuls kjøpte han en stor ranch i Arkansas, USA, og solgte hyttetomter til over 100 nordmenn. Med et ønske om å bringe et stykke Norge til USA, døpte han ranchen til Norway Ranch. Dette prosjektet demonstrerer Mælands evne til å tenke utenfor boksen og skape unike opplevelser for andre.

TV-skikkelse

Arvid Mæland har også blitt en kjent skikkelse på TV-skjermen. Høsten 2022 var han hovedpersonen i TV-serien Cowboyen og kongen som ble sendt på NRK. Serien ga seerne et innblikk i Mælands eventyrlige liv og hans dype lidenskap for cowboykulturen.

Cowboy-kultur

Nå er Mæland klar til å bringe sin ekspertise og unike personlighet til Lyngdal Dyrskue. Hans besøk vil gi en ekstra dimensjon til arrangementet og tilby spennende opplevelser for alle besøkende. Med sin kunnskap om landbruk, cowboykultur og reiseledelse vil Mæland kunne engasjere publikum gjennom spennende foredrag og demonstrasjoner. Han vil dele sin lidenskap og erfaringer, og inspirere andre med sitt utradisjonelle syn på livet.

Besøket fra Mæland vil uten tvil bidra til å gjøre årets dyrskue til en uforglemmelig opplevelse for alle besøkende, og gi dem en mulighet til å bli kjent med en mann som har satt sitt preg på både norsk og amerikansk landbruk og cowboykultur.

Ku som ligger i høyet og slapper av